Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че няма да разчита на Жуниор Нзила. Той говори при заминаването на отбора за подготовка в Турция.

Специалистът е сигурен, че Жорди Кайседо ще довърши сезона на стадион "Българска армия", но отказа да коментира какво се случва със свързвания с кипърски клуб Карол Метс.

"Настроението е добро. Силни думи, какво значи шампионска подготовка? Това не е по-различна подготовка от всяка, която съм водил. Няма да разчитам на Жуниор Нзила. Очаквам нови. Ще ги обявим, когато всичко приключи успешно. Става въпрос за чуждестранни попълнения", отсече Младенов.

"Нищо не мога да ви кажа за Карол Метс. Нека не коментираме тази тема. Не очаквам Жорди Кайседо да бъде продаден. Наш футболист е и ще разчитаме на него до края на шампионата."

"Брадли Мазику е изключително коректен като човек, професионалист. Очаквам дори по-добро представяне през пролетния шампионат. Нямам никакво колебание за неговото себераздаване. А дали ще подпише - въпрос на преговори."

"Пожелавам си всичко това нещо, което не се е случило през последните 14 години. Успешен шампионат и накрая да завършим на върха на пирамидата", допълни Младенов.